1-1 Valverde canvia el partit amb les substitucions

14/10/2017 Atlético 1 – Barça 1

1. Messi ha pogut marcar al primer minut i a l’últim. Avui no ha pogut ser. Ha donat més del què ens esperàvem després d’un sol entrenament i arribant d’Ecuador.
2. Luis Suárez, avui sí, ha fet lluir Oblak en tres ocasions i ha marcat el gol de matador. Avui, bones parets amb Messi. Millora.
3. Treure Iniesta, Rakitic i Semedo per Deulofeu, Sergi Roberto i Paulinho ha canviat el partit. Finalment hem tingut una mica de desequilibri i André, d’interior esquerra, ha fet més mal que de fals extrem dret.
4. Rakitic massa pla, sense poder xutar quan havia de xutar i Saul se l’ha rifat en el gol de l’Atleti.
5. Umtiti i Sergio Busquets han fet un partit de 10.
6. Un altre gol de lluny a Ter Stegen que, en canvi, amb 0 a 0 n’ha aturat dos de mastegats de Griezmann.
7. Al final, les 9 ocasions clares del Barça a la segona fan que el resultat sigui curt. Al minut 80, amb 1-0 ja el firmàvem.
8. L’Atleti no ens ha pogut fer el què millor sap fer: el contraatac. Ben defensat pel Barça de línies juntes.
9. Al final, la gespa del Calderón estava bé. Els plats, la vaixella i els coberts de Simeone estaven nets.
10. El Barça continua sense perdre amb Mateu Lahoz. Però avui s’ha menjat un penal a Messi i un penal per mans de Savic.