1-1 Invencibles malgrat l’àrbitre, el línier i una injusticia coneguda

27/11/2017 València 1 – Barça 1

1. El Barça ha fet una primera part dels millors temps de Guardiola o Tito i una segona amb l’equip trencat dels moments més febles de Luis Enrique.
2- El Barça va a camp del segon, que du 8 victòries seguides, i se’n va a guanyar-lo de del minut ú. Amos del futbol.
2. Igual que contra l’Atlético de Madrid, empatem en els deu últims minuts, per caràcter i ambició. Gran Barça.
3. No es pot parlar de gol fantasma de Messi. És un gol clar. No hi ha ni polèmica. L’únic fantasma, Iglesias Villanueva, que l’any passat ja ens va esquilmar la Lliga al Madrigal.
4. Molt bon partit de Vermaelen. El problema del Barça no és el quart central sinó que Deulofeu sigui el tercer davanter. Ho ha fet tot malament.
5. Suárez… És d’aquells partits que penses que només ho salvarà amb un gol. Avui ni això. D’orsai en orsai fins a la desesperació total.
6. Golàs d’Alba, de rematada acrobàtica. Montoya, un amic, perdent l’esquena.
7. Montoya a part, la triple G de la defensa del València, molt bona: Garay, Gabriel, Gaya.
8. Han pressionat tant a la primera part, que Iniesta i Rakitic estaven fosos al descans. Valverde ha fet bé de treure’ls ràpid, però ja era tard.
9. Al minut 77, portàvem un 1 xut a 7 a porta. El resultat era 1 a 0. Era injust. Va pels dies que hem tingut sort.
10. Invictes havent passat per San Mamés, Wanda i València. A 4 del València. A 8 dels Madrids.