4-0 Iniesta, Messi i un Barça de festival mereixen més de 54.000 espectadors

17/12/17 Barça 4 – Deportivo 0

1. 1 penal fallat, 2 gols anul.lats, 3 pals de Messi, 4 gols de l’equip, 5 pals. Un festival.
2. No només Busquets ha descanasat per no veure la groga, sinó que Rakitic ha tornat a jugar millor de migcentre que d’interior.
3. La lesió d’Alcácer, paradoxalment, ha canviat el partit. Hem passat a jugar amb un extrem com Aleix que obria el camp i Iniesta ha tornat d’on no s’hauria d’haver mogut mai: de l’esquerra.
4. La jugada del 3-0 és una meravella que, amb qualsevol altre entrenador, se’n faria videos i màsters. Com la treiem des de darrera, amb filigranes incloses d’Iniesta i Messi, com Paulinho i Aleix llencen el contraatac, com centra Sergi Roberto i remata, al primer toc, Suárez al segon pal és una meravella.
5. Alba, avui, passant el rasclet per darrera, ha estat millor i tot que anant endavant.
6. Paulinho té un imant. Ha marcat dos gols sense rematar. De rebot. És el premi per arribar al lloc al moment oportú.
7. Un altre gol fantasma que l’àrbitre no dóna al Barça. El tercer al 2017. Per sort, el d’avui, és el primer que no ens treu punts.
8. Messi ha brindat la pilota d’or als seguidors. Moltes gràcies.
9. El Depor Cristobal, tot i el 4 a 0, que podia haver estat un 9 a 1, no és ni de bon tros el pitjor equip que ha passat pel Camp Nou.
10. Arribem invictes al Bernabéu. L’únic equip que ens ha guanyat amb Valverde. I em temo que tornarà a passar. A 14 punts, per Nadal, Espanya no s’ho pot permetre.