2-4 Remuntada de Luis Suárez dedicada als que avui ja es fregaven les mans

14/1/2018 Real Societat 2 – Barça 4

1. La nit de l’uruguayo. Perdíem 2 a 0, ha donat l’assistència del primer, ha empatat amb un segon màgic, ha fet el tercer de matador i ha provocat la falta del quart.
2. El malefici d’Anoeta a la Lliga ha durat 11 anys i 45 minuts. I l’hem trencat en el partit més difícil i més estrany.
3. Paulinho a la banda dreta és un zero a l’esquerra. Però ha marcat el gol que ens posava al partit.
4. Sergi Roberto, en la sortida de pilota per dins trencant línies, ha estat clau en la jugada del 2-2. S’ha rescabalat del seu error del 2 a 0. L’error no és el rebot, sinó la manera com ha trencat l’orsai. No és lateral.
5. Messi, primer gol de falta a la Lliga. Segon de la temporada. Ja era hora.
6. Jordi Alba ha perdut més pilotes tontes en els minuts finals, quan ha jugat al mig del camp, que quan juga hiperconcentrat de lateral.
7. Vermaelen, un altre partit impecalbe, ha donat l’assistència del 2 a 3.
8. Dembélé ha entrat al camp amb 2 a 2. Hem acabat 2 a 4. Torna a obrir el camp, estirar-lo i desequilibrar.
9. Amb aquesta pluja, aquest partit, a Atotxa, seria un patatal impossible de jugar.
10. Algú confia ara en el Leganés, a la Copa?