0-2 El rei s’haurà d’empassar una altra final d’un gran Barça

08/02/2018 València 0 – Barça 2

1. Els primers 15 minuts de Messi han estat espectaculars. Ho volia resoldre ràpid. Després, avui, ha aconseguit caminar fins i tot amb la pilota els peus. Una novetat, després de 13 anys al primer equip.
2. Luis Suárez, dues assistències per empenta, ha resolt l’eliminatòria. I, millor encara, no ha vist la groga i podrà jugar la final.
3. La final es podria jugar al Bernabéu. No, en canvi, al Wanda. Aquell cap de setmana, 21 d’abril, l’Atlético juga a casa.
4. El partit del Barça ha estat sublim. Individual i col·lectivament.
5. Dit això, el travesser de Rodrigo (amb 0-0) i l’aturada impossible de Cillessen (amb 0-1) han fet que tot sortís de cara.
6. Golàs de Coutinho. El primer. En vindran més. Havia vingut per jugar Copa i Lliga. De moment, ha estat suplent.
7. André Gomes ha jugat, suposo, per allò que els jugadors sempre marquen contra el seu exequip. Aleshores, també hauria hagut de jugar Alba.
8. Nota especial per a Piqué. No estava per jugar i ha jugat. S’ha sacrificat per l’equip. Com els grans. Com els herois. Gràcies.
9. Amb 0-1, potser Valverde havia de canviar-lo abans i fer debutar Yerri Mina. El València en necessitava 3 i Yerri no és un pela-canyes. Millor central de la Lliga brasilera i titular de Colòmbia. Un respecte.
10. Alfred Julbe, un partit a la banqueta del Barça, una derrota. Una imatge millor, molt digne. Gràcies, demà arriba Svetislav Pesic, cordem-nos el cinturó.