0-0 Valverde s’encalla en el rècord de l’autocomplaença

11/02/2018 Barça 0 – Getafe 0

1. Mai el Barça havia estat tants partits de Lliga sense perdre, però, de cofois com estem amb el rècord de Valverde, no ens adonem que a l’Alabés ja el vam guanyar a casa per casualitat, a Cornellà vam empatar in extremis i avui ja no hem marcat ni un gol contra el Getafe. Massa senyals d’alarma quan arriba el moment decisiu de la temporada.
2. Yerri Mina, bon debut. Pot ser el quart central del Barça. Digne de central, millor que de lateral. Pot ser el cinquè central del Barça.
3. Però a camp de l’Eibar que juguin Piqué – Umtiti
4. Avui que ha funcionat l’invent dels nous centrals, han fallat els dos laterals que no fallen mai. En atac, ni Sergi Roberto ni Alba han tingut la tarda.
5. Entenc que Messi avui la busqués poc (després de la tralla de Mestalla), entenc que Coutinho al mig del camp encara li falti el GPS del Barça, però el que no entenc és perquè en tot el partit, tots dos no han combinat entre ells, per dins. Haurien fet anar més de corcoll a un Getafe que ha patit poc.
6. Que el primer xut del Barça a porta hagi arribat al minut 50, torna a demostrar una altra vegada, les “pàjares” a casa a les 16.15.
7. Dembélé, quan entrat, ha donat velocitat, profunditat i ú contra ú. Llàstima que quan no relliscava, es precipitava en la passada.
8. Ha entrat per un Alcácer que ha fet d’home d’equip. No conec ningú que hagi fet, tan disciplinadament, allò que li demanava l’entrenador. Però per jugar moltes vegades per darrera de Rakitic i de Sergi Roberto, potser era millor posar-hi Semedo o Aleix. Alcácer, a fer gols.
9. El Getafe ha vist que ha començat les 6 nacions de rugby i ha fet autèntics placatges de rugby davant la permissivitat de Fernández Borbalán.
10. L’àrbitre ha descomptat 0 minuts a la primera part (havia entrat un massatgista) i n’ha donat 3 d’extra a la segona (amb sis canvis, tres targetes i un munt de temps perdut pel Getafe). Tant se val, avui tampoc hauríem marcat jugant-ne 96.