0-2 Bona victòria però, jugant així, el Chelsea ens passarà per la pedra

17/02/2018 Eibar 0 – Barça 2

1. 0-2 a camp de l’Eibar, l’equip de moda. 3 punts bàsics després de dos empats, però tercer partit lent i dolent del Barça consecutiu del Barça a la Lliga.
2. Hem patit molt contra 11 però, sobretot, hem patit massa contra 10.
3. Sort de Piqué, Alba i Messi. La resta de jugadors de camp, molt per sota del que s’espera.
4. Valverde juga a camp de l’Eibar amb l’alineació de la final de Kiev. I als sis primers minuts, tres bones rematades de l’Eibar. Al minut 5 hem passat de mig camp per primera vegada. Fins al minut 15 ha estat un bany de futbol de l’Eibar.
5. I aleshores Messi s’ha inventat una passada a Luis Suárez i gol.
6. Tenint Coutinho -elegància i verticalitat-, fer jugar Paulinho -empenta i disciplina-, deu donar molts punts i se li admet perquè és Valverde, però si Luis Enrique o el Tata fessin un plantejament així, sortien en globus. No hi ha res com guanyar i, sobretot, com tenir molts amics periodistes.
7. Sergi Roberto, en sortida de pilota, molt bé. En defensa, avui l’ha retratat Inui. L’altre dia, Guedes. Dimarts arriba Hazard.
8. Al final hem guanyat a l’Eibar. Com les altres 7 vegades. 100% de victòries contra aquest rival a la Lliga. Al final hem sortit a encaixar d’Ipurua. Com les altres 3 vegades que hi havíem jugat.
9. El davanter centre del Barça ha tingut tres 1 contra 1 amb el porter. En tots tres casos se l’ha volgut driblar. En el segon ha marcat un gol. En el primer i el tercer no ha pogut ni rematar. És una estratègia nova de Suárez?