6-1 Suárez 3, Messi 2, Coutinho 1 i el Barça vola

24/02/2018 Barça 6 – Girona 1

1. Per fi, a casa, un 4-3-3 amb Dembélé d’extrem, Coutinho fent de Iniesta i Paulinho a la banqueta. Resultat 6-1
2. Messi, al primer quart d’hora ja havia regalat un gol a Suárez (fet), un a Dembélé i un a Alba.
3. Tip de que no els aprofitessin, n’ha marcat dos ell.
4. El Girona és, potser, el rival que més bon futbol ha jugat al Camp Nou. Per això se n’ha endut 6. El Getafe, tancat, va empatar a 0.
5. La manera com els hem sabut trobar l’esquena, amb passades a l’espai i velocitat és un futbol molt espectacular.
6. Umtiti de després de la lesió s’assembla poc al genial Umtiti d’abans de la lesió. Avui, badoc i espès. Ja tornarà.
7. Valverde havia de treure abans de Piqué i a Semedo. De fet, no ha tret a Semedo que ja estava tocadíssim i s’ha acabat de trencar.
8. M’agrada Dembélé… i, com Marta Sánchez, “no pido perdón”.
9. Ovació pel Barça de bàsquet i Pesic al descans del futbol. La Copa del rei va ser un miracle, com es va demostrar ahir.