3-0 Els dos millors jugadors del Barça marquen els tres gols

1. Primera jugada de la Lliga. Busquets de lateral esquerre per la primera jugada. Valverde sabia que, quan centra un equip d’Abelardo, sempre la pengen al punt dèbil del Barça: el cap d’Alba. Busi antídot ha guanyat el salt inicial.
2. A partir d’aquí, paciència per madurar el partit.
3. Si a la primera part hem quedat 0-0 i a la segona 3-0 és per 3 motius: més velocitat de pilota, rival més cansat i Valverde ractifica el bunyol inicial.
4. El mal de posar Sergi Roberto a mig camp era que posava Rakitic a l’esquerra (els seus pitjors 45 minuts al Barça) i que deixava Coutinho a la banqueta.
5. El gol 6.000 de falta de Messi ja ha passat a la història, però avui l’important era que fos l´1 a 0.
6. Els gols (Messi i Coutinho) els han marcat els dos millors jugadors d’aquesta plantilla, amb diferència.
7. Suárez, al minut 5 de la segona, xiulat pel Camp Nou. Pels 52.000 que érem, la meitat, turistes.
8. Arturo Vidal té carisma. Ovació en sortir a escalfar i més ovació quan ha entrat al camp.
9. Primer partit al Camp Nou on ens passen el partit pel marcador, amb repeticions incloses. Amb la bronca que es munta quan ensenyen cada fora de joc mal assenyalat, no crec que duri.
10. Començar la Lliga el 18 d’agost és demencial. A les 22.15 de la nit, frega el delicte.