2-1 Messi ja torna a tenir bons futbolistes a prop

12/08/2018 Barça 2 – Sevilla 1

1. Ernesto Valverde, 3 de 5 títols. Millorant el promig.
2. Ter Stegen guanya la final aturant un penal al minut 90, però la jugada ve d’un mal refús seu i de cometre un penal que, incomprensiblement, el VAR ni tan sols ha revisat. Perfecte sota pals, massa titubejant en les sortides per alt. Potser era una nit per Cillessen.
3. Dembélé, disciplinat, ha fet tot el què li han demanat. Avui, per l’esquerre, li ha tocat obrir el camp i centrar-se per deixar entrar Alba. Desmarcar-se, oferir-se i perseguir al lateral. Això sí, quan ha passat a la dreta, a la primera ha regalat un gol a Messi i a la segona ha marcat ell per decidir la final. El millor de la final. Si haguéssim arribat a la pròrroga, ens hauríem penedit del canvi.
4. Arthur, certament, sembla que hagi jugat tota la vida al Barça.
5. Suárez, tot esforç, un altre partit desesperant amb les parets.
6. Messi 33 títols. El millor de la història, més títols que ningú amb el Barça. Dada coherent. Però el futbol no sempre és just amb els millors.
7. Debut tovet de Lenglet. Les dues sotanes de Muriel l’han deixat retratat.
8. Jordi Alba, al minut 1, li han perdonat la groga per unes mans absurdes. La jugada que demostra que no teníem la intensitat necessària per una final. En el mal refús del 0-1, segon avís.
9. Coutinho, cap endavant, un crack. Cap enrere, és dels jugadors més lents que han passat des de 1899.
10. Sense Puyal també guanyem títols. Menys mal.