4-1 Amb Aleñá, Arthur i Riqui Puig tenim interiors per una dècada

5/12/2018 Barça 4 – Cultural Leonesa 1

1. A vuitens de final sense ensurts. La Cultural Leonesa no sembla equip de segona. Ha perdut per 4-1 però ha guanyat en còrners, al Camp Nou, 2 a 7.
2. Debut elèctric de Riqui Puig. Ha jugat tal com més, bulliciós, omnipresent, i amb visió de passada i talent per fer-la, com la assistència per Denis al quart gol. Entenc la il.·lusió que li feia debutar, i fer-ho al Camp Nou… però massa miradetes al marcador per mirar si l’enfocaven.
3. Amb la troballa d’Arthur, l’alegria d’Aleñá, amb verticalitat i força, i les maneres que apunta Riqui Puig, potser sí que tindrem interiors amb ADN per molts anys. Per cert, què hauríem de pagar per comprar un Aleñá si fos brasiler o un Riqui Puig si fos holandès?
4. Amb els dos gols de Denis, potser al gener ens el pagaran millor. Valverde no compta amb un jugador que, amb minuts i ritme, és molt útil.
5. Malcom va marcar a Milà i va plorar. Avui s’ha lesionat i ha plorat. Futbolista molt emocional. Avui gran cop de cap… i poca cosa més. Fa olor a esguinç de lligament de tormell.
6. Primer gol que encaixa Cillessen aquesta temporada. No cal que en vinguin més.
7. La primera part de Rakitic és per fer-li un monument. Ho ha donat tot, ha liderat l’equip, ha regalat dos gols i ha fet una jugada de boig.
8. Munir, home d’àrea, com tot home d’àrea, n’ha marcat un de molt bo i n’ha fallat dues més.
9. Lamentable Undiano Mallenco. Què havia de passar per xiular una falta a favor del Barça?
10. Un èxit de jornada solidària. 76.398 són més espectadors que un Barça-Vila-real de Lliga amb Messi al camp.