4-1 Amb Aleñá, Arthur i Riqui Puig tenim interiors per una dècada

5/12/2018 Barça 4 – Cultural Leonesa 1

1. A vuitens de final sense ensurts. La Cultural Leonesa no sembla equip de segona. Ha perdut per 4-1 però ha guanyat en còrners, al Camp Nou, 2 a 7.
2. Debut elèctric de Riqui Puig. Ha jugat tal com més, bulliciós, omnipresent, i amb visió de passada i talent per fer-la, com la assistència per Denis al quart gol. Entenc la il.·lusió que li feia debutar, i fer-ho al Camp Nou… però massa miradetes al marcador per mirar si l’enfocaven.
3. Amb la troballa d’Arthur, l’alegria d’Aleñá, amb verticalitat i força, i les maneres que apunta Riqui Puig, potser sí que tindrem interiors amb ADN per molts anys. Per cert, què hauríem de pagar per comprar un Aleñá si fos brasiler o un Riqui Puig si fos holandès?
4. Amb els dos gols de Denis, potser al gener ens el pagaran millor. Valverde no compta amb un jugador que, amb minuts i ritme, és molt útil.
5. Malcom va marcar a Milà i va plorar. Avui s’ha lesionat i ha plorat. Futbolista molt emocional. Avui gran cop de cap… i poca cosa més. Fa olor a esguinç de lligament de tormell.
6. Primer gol que encaixa Cillessen aquesta temporada. No cal que en vinguin més.
7. La primera part de Rakitic és per fer-li un monument. Ho ha donat tot, ha liderat l’equip, ha regalat dos gols i ha fet una jugada de boig.
8. Munir, home d’àrea, com tot home d’àrea, n’ha marcat un de molt bo i n’ha fallat dues més.
9. Lamentable Undiano Mallenco. Què havia de passar per xiular una falta a favor del Barça?
10. Un èxit de jornada solidària. 76.398 són més espectadors que un Barça-Vila-real de Lliga amb Messi al camp.

0-1 Amb tota la sort dels campions… de copa

31/11/10 Cultural Leonesa 0 – Barça 1

1. En tota la primera part, el Barça no ha rematat a porteria. Ni bé ni malament. Ni lluny, ni a prop. Fet històric.
2. En tota el partit, la Leonesa ha estat més agressiva que Cultural. Han acabat rebentats, expulsats i derrotats.
3. Chumi, Cuenca i Miranda ja han debutat al primer equip. Tenen condicions per guanyar-se bé la vida amb el futbol.
4. Ballou o Carles Pérez semblen millors extrems que Malcom. Tants mesos sense jugar, els jugadors es rovellen. A Denis i Munir els ha passat el mateix. Valverde els hauria de donar més bola i algun minut, sinó quan els has de fer jugar no tenen ni ritme, ni toc.
5. Arturo Vidal no ha estat bé, però a lluitat a camp d’un equip de segona B com si fos la semifinal de la Champions.
6. Aleñà, al costat dels bons, farà molta feina. És un jugador diferent.
7. Quan marca un suplent faig una festa. I més encara si és al minut 90. Bravo per Lenglet. Assistència de seda de Dembélé.
8. Cillessen ha fet quatre aturades que ens han salvat del ridícul.
9. El Madrid ha anat a Mellilla amb els “dos cojones” del Solari. El Barça, no.