1-2 Avui el Barça havia de guanyar com fos i ha guanyat… confós

Getafe 1 -Barça 2

1. Després de la punxada de l’Ateti i el Sevilla i la derrota del Madrid a casa, el Barça tenia l’opció de guanyar mitja lliga. En un camp difícil. I ha guanyat. Avui no cal preguntar com. 3 punts i uns a 5 i els altres a 10.
2. Avui he patit, això sí, com si fos la final d’una Champions.
3. L’any passat també vam guanyar 1-2 però vam haver de remuntar amb Denis i Paulinho.
4. Avui, Messi a banda, lliçó de futbol d’Arthur i Dembélé.
5. Rakitic és un migcentre sensacional. Quan ha entrat Busquets per adormir el partit, el més adormit ha resultat ser ell.
6. Després del 0-2 hem pensat que ja estava tot fet. i en 4 minuts, abans del descans, el Getafe ja ha tingut 4 ocasions. I el gol, esclar.
7. En el gol del Getafe, Ter Stegen tenia temps per sortir per alt a collir la centrada al segon pal. És el seu taló d’Aquil·les.
8. En el gol del Getafe hi hagut falta sobre Dembélé, que entrava per marcar el 0-3.
9. Luis Suárez ha marcat el seu millor gol de la temporada. A veure si s’anima…
10. Cuadra Fernández no havia xiulat mai un partit al Barça. No cal que en xiuli mai més cap. Tot i que en una primera part pèssima ha xiulat falta en atac en un gol posterior del Getafe amb 0-0. Horrorós.