2-2 No es pot guanyar sempre però l’empat d’avui té 10 motius.

Barça 2 – València 2

1. Després de vuit victòries seguides a la Lliga, jugant amb foc, al final ens hem cremat.
2. El València ha fet un partit espectacular, defensivament i al contraatac i amb un porteràs.
3. El sobreesforç de remuntar contra el Sevilla l’hem pagat avui. Suárez, Messi i fins i tot Arturo Vidal no podien dir fava. Les dues ocasions que Suárez ha volgut córrer amb pilota llarga, ha fet patir i tot.
4. Quan Messi es queda com un estaquirot, va i Valverde treu Aleñá, que era l’únic que enllaçava entre línies, entre mig i atac.
5. No tenim lateral esquerra quan no hi ha Alba, hi hem deixat passar el mercat d’hivern sense fitxar algú que ens deslliuri de Sergi Roberto per l’esquerra. A sobre ha hagut de sortir Alba a la segona part, ha vist la cinquena groga i no jugarà a San Mamés. Tot mal planificat, a curt termini i a mig termini.
6. Rakitic, de mig centre, ha jugat la primera mitja hora pitjor des que és al Barça. A la segona part, en canvi, ha estat el millor de l’equip.
7. El penal del Barça l’hem comès quan estàvem amb 10, amb Piqué atès a la banda. Però ningú ha vist que calia un altre central momentani. Ni des de la banqueta ni des del banc.
8. Quan empates a casa i no fas escalfar Boateng, com a revulsiu, és que no serveix ni per animar l’afició.
9. Per cert, avui l’afició ha estat per damunt de l’equip. Ja està tot dit.
10. Undiano Mallenco ha tingut els sants collons d’allargar només dos minuts al partit on hi ha hagut 6 canvis, tres massatgistes al camp i 3 VAR’s.