2-4 Un Messi descomunal es rescabala, amb escreix, de l’error de l’1 a 0

23/02/2019 Sevilla 2 -Barça 4

1. Al minut 84, amb empat a 2, la lliga semblava tirada. Amb el 2-4 ara sembla guanyada. Queda massa però això d’avui és molt important. Anar al Bernbéu a 9 punts dóna tranquilitat d’esperit.
2. Messi en un error que últimament li veiem més sovint que mai, ha provocat l’1-0 a favor del Sevilla. S’ha fet perdonar amb escreix, amb la volea del primer, amb el remat de dreta del segon i amb la picadeta del tercer. I ja de propina, amb l’assistència perquè Suárez es recordés de celebrar un gol.
3. En el 2-3, Messi ha aprofitat el 23-F per fer-li un “se sienten, coño” al porter Vacklik. L’ha deixat assegut a terra.
4. Avui sí que ha volgut volar a Sevilla.
5. En el 2-2 del Barça, l’hem aconseguit en l’única jugada de tot el partit que hem pressionat bé a dalt. Error del porter en la passada, recupera Rakitic, Dembélé per Leo i marca amb la dreta, per dedicar-li al Pelé.
6. En el 2-1 del Sevilla, un altre mal refús amb els peus de Ter Stegen. I no pot ser que, a un minut del descans, Alba, Busquets i Piqué aixequin el braç demanant orsai en comptes de defensar.
7. Els dos gols del Sevilla havien arribat per l’esquerra de l’atac del Barça i, en canvi, Valverde ha canviat al descans la banda dreta sencera. Semedo i Vidal fora i han entrat SRoberto i Dembélé. Fonamental, els canvis.
8. També Valverde ha encertat a treure Coutinho, que a la primera part ho havia fet bé trencant línies girant-se, però a la segona ja s’havia tornat a perdre. La verticalitat d’Aleñá, clau per la victòria.
9. No suporto Antonio Mateu Lahoz, per bé que ha fet un arbitratge correcte.