5-1 Dues exhibicions de futbol ben diferent a cada part

1. A la primera part, toc i profunditat, contra una defensa tancada. Velocitat de pilota, vius i concentrats, un festival.
2. A la segona part, tres gols fantàstics de contratac amb espais. Un festival molt diferent de la primera part. Dos registres diferents.
3. La primera part de Suárez, la millor dels últims anys. Rejovenit, vertical i contundent. Ha provocat els dos gols.
4. Messi, a la segona, quan més el necessitàvem, quan més semblava que avui no tenia el dia, gol definitiu i dues assistències letals.
5. Coutinho, avui sí, s’ha semblat al jugador de l’anunci de Nissan que veiem abans i a la mitja part de cada partit de Champions per la tele.
6. El gol rival, de còrner. L’any passat, la Roma ja ens va eliminar de còrner. Falta contundència.
7. Piqué era l’últim home al còrner en contra del 4 a 1 i ha estat el primer a arribar per rematar l’assistència de Messi a l’àrea petita rival.
8. Un altre recital d’Arthur. Uns altres minuts indispensables d’Arturo Vidal.