2-0 Una final suada que ens dóna que la 26ena Lliga

6/04/2019 Barça 2 – Atlético 0

1. Havíem de guanyar i s’ha guanyat. Tot i que al Camp Nou he vist trofeus Joan Gamper amb més ambient.
2. Ha estat un partit semblant al de l’Espanyol fa una setmana. Un equip amb paciència contra un equip tancat. Al final, igual, 2 a 0.
3. Messi, que semblava que hauria de demanar el canvi del minut 15 al 20, ha reviscolat i ha estat un festival a la segona part.
4. Si no hem guanyat la Lliga abans, ha estat per culpa d’Oblak, el millor porter del món.
5. Diego Costa ja podia ser expulsat al minut 7, pel cop de colze a Lenglet. No ha vist ni la groga. Ha jugat 25 minuts de propina.
6. Quants dels 92.500 sabien, a cada pilota dolenta que tocava Suárez, que ell marcaria el gol del partit i de la Lliga? Tots.
7. Malcom. Clau contra l’espanyol, contra el Vila-real i contra l’Atlético.
8. Griezmann, al Camp Nou, faria molta feina.