2-0 Lliçó de barcelonisme de l’afició i els jugadors per passar junts el dol

Cafè Baviera

1. Molts més aplaudiments que xiulets a l’equip. Molt lluny del què volien els enemics. Hem donat una lliçó de barcelonisme. Els qui no han passat pel tanatori, no els ho tindrem en compte. Cadascú passa el dol com pot.
2. Coutinho, l’ase dels cops, ha rebut com ningú. Però ja rebia abans de Liverpool. Amb el seu bon futbol d’avui ha anat canviant els xiulets per aplaudiments.
3. Ara la notícia és que Messi no celebra el gol. La qüestió és que l’ha marcat.
4. La primera part de Busquets és la pitjor que ha fet en 10 anys al primer equip del Barça. Amb molta diferència. Totes les ocasions del Getafe eren pèrdues seves com a últim hora. A la segona, ja ha sortit el seu germà bo, el de sempre.
5. Al soci li agrada el toc, però Arturo Vidal rep ovacions atronadores com ningú, quan pressiona i talla i mossega i fa una falta de groga al minut 85. Som diversos. I no de pensament únic.
6. Malcom, bon element a tenir en compte que Valverde ha tingut poc en compte.
7. Ter Stegen s’ha sorprès al saltar al camp, per escalfar Cillessen, i rebre una gran ovació. Ha hagut de saludar amb els dos braços enlaire. Després de la tova d’Anfield, s’esperava una altra cosa. Encara no ens coneix.
8. Quan han dit el nom de Valverde per megafonia, ni un xiulet. I això que hi hagut que fins i tot han xiulat als guanyadors de Basilea 79.
9. Ha fet més Abel Ruiz en el seu debut en 20 minuts, que Boateng en tres partits.
10. Bons minuts d’Aleñá (els seus millors al Barça) i Sergi Roberto demostrant que al mig del camp és molt útil.

El debut d'Abel Ruiz, un 9 del planter. No tornarem al Camp Nou fins d'aquí a tres mesos. Es farà molt llarg.
  • Entrenador7Ernesto
    Valverde
  • Arbitre7González
    González