0-0 Creix el rècord però l’equip es fa més i més petit

  1. 34 partits seguits sense perdre a casa en Champions. Continuem eixamplant el rècord de la competició. Però per futbol i per estadística cada vegada estem més a prop de perdre’n algun.
  2. Quan Valverde ha canviat Dembélé s’ha acabat el Barça. Teníem el partit a punt i intentava coses que no feia ningú més. Encara que perdés pilotes, encara que no li sortís tot, feia genialitats passant pilotes impossibles a Semedo o Sergi Roberto que el feien molt perillós. Com ha dit l’entrenador de l’Slavia, quan ha marxat, han respirat fondo.
  3. Ara bé, quan a la plantilla tens Dembélé, Griezmann i Umtiti, però el millor francès de l’equip és Lenglet, senyal que no anem bé.
  4. Avui, Semedo i deu més. Es desmarca a l’espai i corre per tres. No escatima cap esforç… No tothom pot dir el mateix.
  5. Només pel De Jong val la pena comprar una entrada. El dia que Valverde sàpiga integrar-lo millor amb els seus companys, serà la repera.
  6. Arturo Vidal ho lluita tot però avui, amb la pilota als peus ha estat una catàstrofe natural. Què han de fer Monchu, Aleñá o Riqui per jugar en aquest mig del camp?
  7. Suárez potser no marca fora de casa a Europa… Però a casa se’l troba a faltar.
  8. Avui, el seu porter, ha aturat gols mastegats de Semedo, Piqué, Messi, Sergi Roberto, Messi… Ter Stegen, pràcticament, ni l’ha hagut de tocar.
  9. Jordi Alba, nova lesió muscular. Reincident, enguany, com Luis Suárez i Messi.
  10. L’invent de la Champions d’un partit a les 18.55 és gairebé delictiu.