3-1 El Barça de migdiada i Dembélé mirant-s’ho per la tele

1. El Barça ha aconseguit perdre allé on va guanyar l’Espanyol.
  2. El Barça no ha perdut, ha estat atropellat. A Anfield? No. Al Ciutat de València.
  3. Tercer partit fora de casa sense Busquets, tercera derrota de la temporada. No hace falta decir nada más.
  4. Esta bé fer un homenatge als 40 anys de la Masia, però abans que Carles Pérez i Ansu Fati, a la banqueta no hi havia de ser Dembélé? Un altre exemple: si Alba està tocat, no és molt agoserat deixar Junior fora de la convocatòria? Què ha de fer Wagué per jugar de lateral dret, en el lloc de Sergi Roberto?
  5. El gol de l’empat del Llevant, d’un incomprensible pilota amunt de Piqué. I l’equip mal posicionat.
  6. El gol de la victòria del Llevant, dos minutos Després, d’una incomprensible pilota amunt de Ter Stegen. I l’equip mal posicionat.
  7. En tota la segona part, perdent 3-1, dos únics remats d’Ansu al temps afegit. Massa poc.
  8. A l’inici de la segona part, tant adormits, fins i tot De Jong ha perdut dues pilotes inversemblants. Ja hem vist que ens remuntarien. Els nostres cracks només tenien al cap el partit de dimarts que ve. Només interessa la Champions. Han vist que la Lliga, fent tan poc, ja tornaven a ser liders.
  9. Per cert, primer penal a favor de la temporada. Ja tocava.
  10. Algú confia ara en el Betis de Rubi?