4-1 Griezmann obre la llauna i Messi l’escura

1. Amb la dreta, xutant al primer toc, sense pensar-ho, gol de Griezmman. Una altra vegada el primer del partit. Com contra el Betis, el Villareal, l’Eibar, el Mallorca o la Reial Societat. Contra l’Alabés, també. Valverde va comprar amb Griezmann un obrellaunes.
  2. Quan amb el 2 a 1, al minut 15 de la segona part, la gent començava a xiular l’equip, la grada d’animació s’ha posat a cridar “Barça, Barça”. Ha estat un moment clau.
  3. L’altre moment clau de la nit… Messi, amb el gol de sempre, des del lloc de sempre, per marcar el 3 a 1 quan més calia i tranquil.·litzar la parròquia. Ha escurat la llauna.
  4. Fins i tot li ha regalat xutar un penal a Luis Suárez. Messi sembla que no vulgui més pichichis ni botes d’or.
  5. Luis Suárez, en un altre partit per oblidar, marxarà a casa amb un gol i dues assistències. I amb la mala cara que s’ha d’estalviar al minut 83.
  6. Portem 3 jornades consecutives que el VAR és protagonista en els partits del Barça. Els àrbitres espanyols, en comptes de fer-ho fàcil com al primer any, ja estan fent un VAR creatiu.
  7. Topada entre Wakaso i Umtiti. Melero ensenya groga als dos però falta de ningú. Bot neutral, a sobre, favorable al Barça. Això també és creativitat. Des de l’any 73 veient futbol, això ha estat una novetat.
  8. Carles Aleñá no ha d’anar cedit ni al Getafe ni al Betis ni enlloc. Ha de tenir minuts al Barça. Ha jugat molt bé.
  9. Umtiti ha fet un recital d’anticipació. Millor que corri per anticipar-se perquè si ha de perseguir algú, patirem.