2-2 Caminant 80 minuts és molt difícil guanyar

1. Jugant i matant-hi 10 minuts, no n’hi ha prou per guanyar un derbi, amb un rival tan motivat.
  2. Tota la primera part, de vacances de Nadal, encara. Una vergonya que fins a l’1-0, el Barça no corre, no passa forta la pilota, no dribla, no filtra, no penetra i no remata.
  3. Al descans, hauries enviat Luis Suárez a la reboda a l’Uruguai i Alba cap a casa. I comença la segona part, i tots dos sols s’inventen dos gols.
  4. Fins i tot el gol de David López és gol perquè Suárez desfà l’orsai.
  5. Luis Suárez, després de l’1-2, n’ha tingut dues, sol, davant de Diego López… Ha perdonat el tercer i, al minut següent, empat de Wu Lei.
  6. De Jong. Un dia o altre havia de passar que perdés una pilota i ens costés un disgust. Les dues grogues d’avui ens han costat dos punts.
  7. Valverde no ha tingut collons de substituir Messi o Suárez amb l’equip amb 10. Això vol dir que, al final, defensàvem amb 7.
  8. Les tres primeres pilotes que ha tocat Rakitic, les ha perdut. Al descans, a la dutxa per mèrits propis.
  9. Campions d’hivern, malgrat tot. Malgrat Valverde, sobretot.
  10. Dels últims 4 partits de Lliga, una sola victòria. 6 punts de 12. Massa poc. Simptomàtic