2-3 La final Barça-Madrid quedarà per Istambul

1. Bon partit. Pèssim resultat.
  2. Malgrat el que diguin a la ràdio, que ningú no es faci il·lusions. Si Valverde no va caure després de Liverpool, menys encara caurà per la pachanga d’Arabia Saudita.
  3. Amb el Messi més actiu en moltes setmanes, hem tingut el millor Barça. Bon partit de Suárez, pero Oblak li ha amargat quatre remats boníssims.
  4. Al Wanda, amb cinc jugadors diferents, vam jugar malament però vam guanyar. Avui, que fins i tot Maldini i Robinson deia que era una exhibició del Barça, hem tornat a perdre.
  5. Els 3 gols de l’Atleti, amb un tio sol entrant pel mig. Què vol dir? Que venen de tres errors individuals, de perdua de pilota, amb l’equip obert i Umtiti fora de lloc i Piqué venut.
  6. Si no és per Neto, al final ens en cauen 5.
  7. Sense VAR, al minut 75, guanyàvem 4 a 1. L’equip tenia tan coll avall que eren bons els gols de Messi i de Piqué, que s’ha frustrat i descentrat totalment.
  8. Increïble que aleshores, el VAR, no xiuli penal per les mans de Piqué o l’agressió de Thomas.
  9. El Barça s’ha estalviat una temuda pròrroga. Si la guanyàvem, arribàvem fosos contra el Madrid. Si la perdíem, ens havíem cansat per no res. Als penals, Oblak també ens hauria eliminat.
  10. Algú confia ara en l’Atlético per la final?