1-0 Entreni qui entreni, victòria amb gol de Messi

  1. En veure l’alineació, Valverde es deu haver fet un tip de riure.
  2. En veure que Riqui Puig recuperava la pilota en la jugada del gol, se li ha glaçat el somriure.
  3. Setién, de moment, ha variat més coses en l’escalfament previ que en el partit.
  4. La velocitat de pilota, la movilitat i la sortida en triangulació ha durat 25 minuts. Després, de nou, s’ha aturat l’equip, ningú es desmarca, ningú no dribla, això sí, més pilota que mai i més passades que mai. Ja ho aniran agafant.
  5. Sergi Roberto no ha passat del mig del camp, per ordres del míster. Quan ataquem, es queda com a tercer central. Ni una vegada s’ha desdoblat per l’extrem… Un sol carriler: Jordi Alba.
  6. Rakitic igual que amb Valverde, quan el posen d’interior esquerra, és un zero a l ‘esquerra.
  7. Qui millor ha entès la sortida per dins, sorprenentment, Arturo Vidal. Ha fet una assistència, que si la fa De Jong, s’enfonsa el Camp Nou.
  8. Potser per l’esquema de Setién, potser perquè no hi ha Suárez, qui més feliç semblava amb el nou rol era Griezmann, donant moltes diagonals, combinant al primer toc.
  9. “Uno se tranquiliza mucho teniendo a Messi”, ha dit ara Setién. Ho ha entès. El primer gol amb Luis Enrique, Messi. El primer gol amb Valverde, Messi. El primer gol amb Setién, Messi. 1-0 i cap a casa.
  10. El millor de Setién: està tan agraït que és el primer entrenador del Barça que veig amb l’escut a la solapa de l’americana. Que duri.