1-0 Com a mínim ens hem estalviat la pròrroga

  1. Jugant bé a la Supercopa vam caure eliminats a semifinals. Jugant bé a la Copa, no hem arribat a semifinals.
  2. Queden els dos títols que fan més il·lusió. Tot i que la Copa fa ràbia perdre-la, perquè el panorama havia quedat bastant destapat.
  3. Unai Simón s’ha tirat tres vegades a contrapeu… en la d’Ansu un defensa li ha tret sota pals, en la de Griezmann l’ha tret amb el peu i la de Messi l’ha tret amb el peu. Ter Stegen, en el gol en l’únic remat, Ter Statuen.
  4. Setién va dir que Ter Stegen era el millor porter del món amb els peus. Com deia el Butano, “el halago, debilita”. Avui n’ha regalat tres de molt perilloses.
  5. Si haguéssim jugat una pròrroga en dijous a la nit, el partit de diumenge a camp del Betis hauríem jugat amb Riqui, Collado i 9 més.
  6. El penal a De Jong, molt clar. Molt clar que Martínez Munuera ha dit que el joc continués ràpid, no fos cas que el VAR ho pogués mirar.
  7. Malgrat el cabreig, ara es veu un equip treballat, els jugadors fan més coses, es belluguen més, més ràpid i amb més sentit. Setién està fent bona feina.
  8. Deixeu-m’ho dir… No suporto Raúl García. Va repartint a tort i a dret i té aquella mitja rialla ofensiva.
  9. Em preocupa una cosa… En l’ú contra ú, en el xoc, sempre els nostres sortien rebotats. O els “leones” mengen molt, o els nostres són una mica figa-flors: Ansu, Alba, De Jong, Arthur, Busquets…
  10. Apunteu a l’agenda. El 18 d’abril queda lliure. No hi ha final a Sevilla.