2-3 Remuntada gràcies a Abidal i a pesar del VAR?

  1. Victòria vital. Corrent 90 minuts. Treballant tots, verticals a la segona part i aparcant els 3 defenses i la obsessió per les 1.000 passades. A veure si Abidal tenia raó i amb Valverde n’hi havia alguns “que no trabajan ni entrenan”. Els ha picat. I Setién treballa el físic i l’equip. La prova: el Betis ha tingut una setmana de festa i a partir del minut 60 estaven morts. El Barça va jugar dijous un partidàs intens i avui ha corregut 90 minuts.
  2. Messi 3 de les que marca sempre, les ha aturat Joel. Però ha fet les 3 assistències, dues a pilota aturada. El gols de Busquets al 45, psicològic. El de Lenglet, psiquiàtric.
  3. Molt bons minuts d’Arthur. Clau a la segona part.
  4. Sensacional De Jong durant tot el partit. I el seu millor gol amb el Barça. Dels que farà per més anys que estigui aquí.
  5. Les pèrdues de Sergi Roberto ens han costat un penal i patiment excessiu.
  6. La pèrdua de Arturo Vidal ens ha costat el segon gol. Sense pèrdues tontes del Barça, el Betis no ha rematat a porta. En tota la segona part, no han xutat, ni bé, ni malament.
  7. Rakitic entra al minut 89 per matar el partit i gairebé ens mata a disgustos amb dues pèrdues impròpies.
  8. Sánchez Martínez ha fet un arbitratge simètric. Al minut 2 falta claríssima sobre Messi que no la xiula. Al minut 93 el penal més clar de la temporada, de Bartra a Messi, que no xiula ni vol consultar al VAR. Un escàndol. Gairebé tant escandalós com que la Lliga no inclogui aquesta jugada en el resum que serveix a les televisions.
  9. Bartra un amic, per cert. Aleñá partit de qualitat. Emerson bon lateral.
  10. Quin dia presentem Lucas Pérez? Necessitem desequilibri i gol.