0-1 Monòleg per una nit sense patir

1. El Huesca és cuer. I ho continuarà sent. No li ha fet pessigolles al Barça.
  2. Hem fet el mateix partit que amb Alavés o Cadiz però, avui, sense errors individuals. I per això hem guanyat.
  3. Per fi, una nit de monòleg del Barça i un partit sense patir… Tot i que amb 0-1 hem acabat jugant amb foc.
  4. Alba i Dembélé per un costat i Dest per l’altre és sumament descompensat. Overbooking a l’esquerra i un zero a l’esquerra a la dreta. Com pot ser que Koeman no ho vegi?
  5. Braithwaite, de 9, pràcticament no toca pilota… Però en el gol de De Jong i en les dues ocasions claríssimes de Pedri s’ha endut els dos centrals.
  6. Sense Griezmann i sense Coutinho, hi ha vida. Amb Dembélé i Pedri.
  7. La primera part l’Ousmane ha estat DemPélé. A la segona, ja s’ha tornat a embolicar quan ho té més fàcil. És la síndrome del Barça-Liverpool, aquella jugada per marcar el 4-0 al minut 94, ha marcat dos anys de desastres al Club, en tots els sentits.
  8. La cessió de Busi a Ter Stegen ha estat el resum d’aquest temporada.
  9. El 2021 ha començat millor: han punxat Real Sociedad i Sevilla. Què més volem?
  10. Els rivals del Barça continuen canviant d’entrenador abans de jugar contra nosaltres. En dos dies, l’Athletic Club i el PSG. Tot l’scouting fet, ja no val per res.