2-3 A Messi el renovarà Pedri, no el nou President

1. A Messi no el renovarà el nou President, el renovarà Pedri. Torna a gaudir jugant a futbol. No m’estranya.
  2. Avui hem guanyat el partit de la jornada 2. Si haguéssim jugat quan tocava, segurament no hauríem jugat tan bé, ni tan actius.
  3. Això sí, hauria jugat Ansu i no Dembélé. I Coutinho i no Pedri. I Piqué i no Araujo. I Sergi Roberto i no Dest.
  4. Que Messi jugui molt bé no és notícia. Que marqui dos gols, tampoc. Que en xuti dos al pal, tampoc. Que n’hi anul·lin un, tampoc. Però que regali un gol d’infantil com el 2-3 al minut 90, sí.
  5. El millor porter d’Espanya, Unai Simón, ha sortit a caçar papallones en el primer i el segon gol del Barça.
  6. També Ter Stegen, en el 1-0, podia haver fet bastant més. Un xut centradíssim, de no gaire a prop, que no semblava fortíssim… San Mamés és el seu camp maleït.
  7. Hem tornat a jugar i guanyar, a fora, vestits de groc amb la senyera. Com a Osca. Ja poden llençar la samarreta rosa. Gràcies.
  8. Braithwaite. Quan el Barça està malament, sembla bo. Quan el Barça està molt bé, com avui, se li veuen les costures.
  9. Marcelino García Toral. Entrenador nuevo, victoria segura. Doncs no.

10. Després del 2-3 al minut 90, l’àrbitre només ha descomptat 3 minuts. Avui sí, Del Cerro GRANDE, muy GRANDE.