0-2 Manual per guanyar a Sevilla sense patir

  1. Koeman s’inventa el un 3-5-2 que té moltes virtuts defensives. Com donar seguretat (per superpoblació) a 3 centrals que per diferents motius estan insegurs. Com Mingueza, Piqué i Lenglet. Partit impecable dels tres.
  2. El sistema permet que els laterals no juguin pendents de la seva esquena. I per això Dest ha fet el seu millor partit. I per això Alba ha conseguit anul·lar el malson de sempre: Jesús Navas.
  3. Al davant, a camp obert, Dembélé es pot buscar la vida. N’ha marcat un i n’ha regalat un altre a Messi… que ha sortit per sobre el travesser i que el resum d’imatges de la Lliga s’ha cruspit.
  4. Té molt mèrit jugar a camp del Sevilla i que l’equip local (que portava 6 victòries seguides a la lliga) només faci un xut a porta en tot el partit.
  5. Té més mèrit, encara, que el Barça hagi encadenat 7 victòries seguides fora de casa a la Lliga. És una ratxa d’equip campió.
  6. Té molt mèrit, per Koeman, guanyar un partit a un dels 3 grans de la Lliga espanyola. Des de 2019 que el Barça no aconseguia guanyar-li ni un partit al Sevilla, al Madrid o a l’Atlético.
  7. Lopetegui s’ha equivocat deixant En-Nesyiri a la banqueta. Koeman ha encertat deixant Griezmann de suplent. Avui hem jugat amb 11.
  8. Al minut 1, entrada de Jordán a Busquets que Hernández Hernández no castiga amb groga. Minut 41, jugada calcada de Messi, que sí que li ensenya. El criteri depèn del minut o del DNI de l’infractor.
  9. Que al minut 62, Lopetegui ja hagués fet els 5 canvis, estava clar fins a quin punt estava desesperat amb el bany del Barça.
  10. Algú confia ara en el Villarreal? Ai Paco Alcácer…