3-0 El Barça comença bé la Lliga

1. Per la història quedarà que la primera jornada de Lliga 20-21 el Barça va guanyar per 3 a 0 al Elche. Un asterisc dirà que es va jugar al 24 de febrer.
  2. Aleshores sortirà que Koeman va començar la temporada amb Pjanic i Trincao de titulars (dos nous fitxatges) i Griezmann i Dembélé i Busquets a la banqueta.
  3. Els canvis del descans la clau. No tant perquè marxés Pjanic, que estava bé i a Messi li agrada, sinó perquè hem passat a jugar amb dos extrems purs. Amb el camp obert, Messi ha trigat dos minuts ha trobat l’espai.
  4. Els tres gols del Barça, a banda de sensacionals, han estat tan clars que cap dels 3 ha hagut de ser revisat pel VAR: històric.
  5. La de Trincao a la primera part, mereixia ser gol.
  6. La de Griezmann, sol, al punt de penal, xutant-la al travesser, no.
  7. Pedri: 11 recuperacions. Per exemple, la que dona a De Jong perquè s’inventi la jugada del segon gol.
  8. Messi ja ha passat a Luis Suárez pel Pichichi.
  9. Braithwaite, jugant de 9, dues assistències. Era de calaix que davant de defenses tan tancades, cal jugar amb un 9. I ell és l’únic que tenim.
  10. Àrbitre d’avui: Díaz de Mera. No l’havíem vist mai. No n’havíem sentit a parlar mai. Ha passat pel Camp Nou amb un partit plàcid, discret, i segurament com haurien de ser tots els àrbitres. És a dir, totalment al revés de Mateu Lahoz.