1-1 “Amb Sagalés i Serrano guanyàvem aquest partit”

1. El Cádiz ha tornat a posar l’autocar la darrera 90 minuts i li ha tornat a sortir bé. Amb defenses tan tancades, extrems que volin a l’esquena del lateral. Al descans, Koeman havia d’haver trucat a Xavi Pasqual. Amb Sagalés i Serrano hauríem guanyat aquest partit.
  2. De les 10 preguntes a Koeman en roda de premsa, ningú li ha preguntat si s’ha equivocat subsituint a Dembélé i Pedri. Potser és que la resposta era massa evident.
  3. A la primera part, 8 còrners a favor del Barça. A la segona, cap. Ja està tot dit. El Cádiz, lògicament, cap còrner en 90 minuts i un xut a gol, el del penal, al minut 88.
  4. Martínez Munuera, vés per on, li ha tornat a xiular un penal inexistent a Lenglet. El mateix àrbitre i el mateix protagonista que el penal a Sergio Ramos al Camp Nou.
  5. Per cert, que Martínez Munuera porti el seu germà de línier, per fer-li la feina bruta amb els orsais és molt sibil·lí.
  6. Quan no guanyem ni el sorteig de camp, mal senyal. Hem atacat al revés.
  7. Tenim Araujodependència. Amb el PSG i el Cádiz potser hauria anat millor.
  8. Fali, central del Cádiz, el teníem al Barça B. Tant al Carranza com al Camp Nou ha demostrat que era jugador pel primer equip. Un Mascherano d’anar per casa.
  9. Avui jugaven l’equip màxim golejador de la Lliga contra el més golejat. Un gol de Messi, i de penal.
  10. S’entén que Griezmann és un zero a l’esquerra però com a mínim, si no marca ell, que no freni els gols del Barça. Avui li ha tret el 2-0 a Pedri des de sota pals.