1-4 El PSG pensa vendre Mbappé per fitxar Messi?

1. El problema no ha estat Mbappé, sinó no haver entès que havíem de frenar Cristiano Ronaldo perquè la Juventus no ens fes tres i quedar primer de grup.
  2. Cap jugador del Barça ha jugat especialment malament. Però col·lectivament, ens han atropellat per força, per determinació, per velocitat i per precisió.
  3. S’agraeix la voluntat de Piqué d’arribar al partit d’avui. Sense ell, hauria estat pitjor.
  4. El penal a De Jong continuo sense veure’l. El de les mans de la segona part, amb 1-1, sí.
  5. El xutet de Dembélé, un minut després de l’1-0, era el segon i l’eliminatòria. Com el dia del Liverpool, la passada de Messi l’ha agafat desconcentrat, refiat que xutaria el Leo. I allà s’ha acabat el Barça.
  6. Amb Neymar, el PSG no defensa amb 11. Avui sí. Junts, compactes i solidaris.
  7. El pitjor de Mbappé és que jugarà 7 anys seguits al Madrid. Però segurament el seu millor partit al Camp Nou l’ha fet avui.
  8. Si amb Luis Enrique ens van caure 4 a París, amb el Valverde 4 a Liverpool i amb el Setién 8 a Lisboa, potser aquests 4 d’avui potser tampoc són culpa de Koeman.
  9. De debò que el Nasser traspassarà Mbappé al Madrid i fitxarà Messi? No ho acabo de veure.
  10. Algú confia ara en remuntar un 2-0 al Sevilla?