2-0 El Barça escull els pitjors dies per perdre

1- Al 2021 el Barça porta 11 partits, 9 victòries i 2 derrotes. Molt ben triades. La Final de la Supercopa. I la semifinal de Copa.

2- Un 2-0 contra un bon rival i un gran entrenador és difícil de remuntar.

3- El Sevilla juga la Copa amb el porter suplent, Bono, que ho atura tot. El Barça juga amb el titular.

4- El Sevilla té un lateral dret que, pel que hem vist avui, al Barça li aniria molt bé. Ai calla, que es diu Aleix Vidal.

5- Al mercat d’hivern el Sevilla ha fitxat el Papu Gómez. El Barça no ha fitxat Eric Garcia.

6- Griezmann. Li ha regalat un gol a Messi, però la sensació és que juguem amb 10.

7- Junior potser juga millor de lateral per la dreta que per l’esquerra. Mingueza, millor de central que de lateral. Umtiti, millor de suplent que de titular.

8- Fer entrar Riqui al 85 i Trincao al 89. Koeman, a vegades, fa coses rares.

9- Busquets, quin patir quan juga a camp obert i De Jong i Pedri avui no tenien cames per córrer pels que no corren. En la jugada de l’1-0, en Busi per no fer falta a la frontal, ha enretirat el peu.

10- Si al Granada li vam fer 2 gols amb 5 minuts, al Sevilla no n’hi podem fotre 3 amb 90 minuts?