2-3 Vestits de blaugrana també sabem aixecar partits

1. Betis 2- Barça 3. L’altre dia 3-5. Això és molt més divertit que guanyar per 0-1. Koeman és cruyffista.
  2. Entre Lliga i Copa, 9 partits seguits guanyant a fora. Avui, amb la samarreta del Barça. Ja era hora.
  3. Com a la primera volta al Camp Nou, Messi de suplent contra el Betis. Amb 30 minuts llargs en té prou per canviar els partits.
  4. Al descans, 10 faltes pel Betis, 0 pel Barça. Imperdonable no fer una falta tàctica en la jugada del 1-0.
  5. Busquets ha sortit en tots els gols en contra. Deixa Borja per demanar orsai. Fa la falta a Fekir. I se li avança Victor Ruiz per rematar de cap. Amb Umtiti darrera i De Jong al mig, en 10 minuts ho hem fet tot amb més sentit.
  6. Era pitjor perdre Araujo per lesió que perdre el partit. No haver permès el fitxatge d’Eric és un pecat clamorós.
  7. Mingueza, de lateral, té molts problemes a l’esquena. Molts. Emerson Royal, el millor lateral dret del Barça juga al Betis. Encara.
  8. Trincao. El primer gol al Barça, en el millor moment. Tot i així, el xut encara li ha tocat el travesser, com gairebé sempre.
  9. Griezmann. No només ha rematat enrere la jugada del 1-2, sinó que li ha pres a Alba l’1 a 3. Ha tornat a ser ell.
  10. Els exespanyolistes, protagonistes. Pel gol del Panda Borja, però sobretot per Victor Ruiz: l’autogol, el seu gol de cap i la robada de cartera que li ha fet Trincao, pel 2-3, al minut 86.