3-5 El Barça s’inventa una maneta en 27 minuts

1. “El camí més curt a un títol”, segons diu Koeman, s’està fent molt llarg. Pròrroga contra el Cornellà (de 2aB), remuntada contra el Rayo (de 2a) i pròrroga contra el Granada.
  2. Sí, patint molt, però no ens ha eliminat l’Alcoyano. Nosaltres som a semis.
  3. Umtiti s’ha sumat als errors individuals de Neto, Piqué, Lenglet i Araujo. Per no desentonar.
  4. Al minut 86, amb 2-0 i el xutàs de Dembélé al pal, qualsevol s’hauria rendit. Aquest Barça no. Havia jugat una gran primera part i uns molt bons 20 minuts. Està perdent era de ciència-ficció.
  5. Griezmann, al minut 86, només havia tocat una bola (per regalar el contraatac del 2-0) i aleshores gol i assistència de gol i gol i assistència. I ara és l’heroi.
  6. Trincao… Hauria pagat molts diners perquè el seu xut al pal hagués anat a dins. Ell, encara més.
  7. Les llacunes de concentració de Dest són molt preocupants.
  8. Sergi Roberto va xutar fort al minut 89 al Wanda i es va trencar la cuixa. Avui ha centrat fort, i s’ha tornat a fer mal al mateix lloc. La pitjor notícia. El necessitem.
  9. No vull ser un aprofitat, però al minut 76, amb l’entrada de Riqui Puig, hem tingut punch, profunditat i moral renovada.
  10. Per sort, s’han acabat les eliminatòries a partit únic. A doble partit, vull el Llevant.