2-1 Derrota entre el “pajarito” i el “del pito”

1. Un que n’hi diuen “Pajarito” ens ha fotut a Valdebebas i al Camp Nou. Valverde ens ha complicat la LLiga aquí i allà.
  2. L’1-0 amb doble pífia d’Alba, no fer falta al “Pajarito” i no seguir a Lucas Vázquez ha permès fer al Madrid jugar com millor sap: tancat a darrera i jugar al contracop. Aquí xiularíem.
  3. Amb 2-1 i espantats, Zidane ha tret al seus millors, per defensar encara més. Allà treuen Vinicius, Benzema, i Kroos i no passa res. Aquí xiularíem. Allà són líders i no hi ha debats.
  4. Gil Manzano. Ja sabem perquè el van posar a cuita corrents. La falta a Vinicius del 2-0 no existeix, no mira el penal a Braithwaite i ell perd 3 minuts amb el pinganillo i després només en descompte 4, quan s’han fet 5 canvis. La regla de les 3 F: “Feina feta Florentino”.
  5. Dit això, Koeman s’equivoca canviant l’onze que portava 5 victòries seguides. I treure Dembélé per posar Trincao…
  6. A la primera part he trobat fins i tot a faltar a Griezmann. A la segona m’ha sobrat Gris Man.
  7. Quan al primer minut, Ter Stegen amb els peus ja ha regalat la pilota al rival, hem tingut clar què passaria avui. Jugant a camp del Madrid com contra el Valladolid, no n’hi ha prou.
  8. La nova samarreta, televisivament, una altra bírria de Nike.
  9. Messi. 3 faltes directes per posar-nos líders. Ni una. 7 partits sense marcar contra el Madrid. “No nos alcanza”.
  10. Avui hem estat “Mingueza i 10 més”. Per això no hem guanyat. Però guanyarem la Lliga.