4-0 Una màquina perfecte de futbol per guanyar la Final

1- Monòleg del Barça amb futbol espectacle, ocasions i golassos. És difícil jugar millor, amb pilota i sense. I era una Final contra l’equip que ens havia guanyat la final de la Supercopa.

2- La clau: Concentració 90 minuts, ritme de pilota, ocupació d’espais, precisió en la passada i paciència. Els 10 jugadors de camp titulars han estat espectaculars. Si tots, individualment, han estat perfectes, el col·lectiu també.

3- Hem trencat el malefici del 100% de finals perdudes a Sevilla. Des del dia que Villalibre va tocar la trompeta (després de fer expulsar Messi) sabíem que la venjança de Messi seria amb futbol.

4- A l’Athletic van creure que van perdre contra la Real perquè Muniaín va tocar la Copa abans del partit. Avui ni l’ha tocat ni l’ha mirat. I els han fotut un bany. L’Íker que estigui tranquil. No té res a veure.

5- Koeman ha posat a Piqué i ha estat espectacular. I ha donat tranquil.litat a l’equip.

6- Ha sorprès que jugués Griezmann i no Dembélé, i també li ha sortit bé. La llauna l’ha obert Griezmann. Me n’alegro per ell.

7- El 2-0, Alba buscava a Messi… i ha trobat De Jong de cap en planxa.

8- El 3-0 la jugada de Messi amb dues parets amb De Jong és una meravella.

9- El 4-0 el marca Messi a passada d’Alba, la jugada de la dècada, però abans, el Barça l’ha tocat durant gairebé 3 minuts, ballant al rival de manera espectacular.

10- Espectacular el VAR “Chequeando” tots els gols… a veure què trobaven. Només han pogut anul·lar l’últim, de Griezmann, el cinquè.

Bona nit i visca el Barça!