5-2 Messi, sense barba, marca dos gols per partit

1. Una primera part de 4-0 ha acabat 3-1. Una segona part de 0-0 ha acabat 2-1. El total, una golejada molt i molt patida per anar de sobrats.
  2. El Getafe de Bordalás ha jugat bé a futbol i no ha fet la primera falta fins al minut 32.
  3. Hem començat amb 3 centrals: Mingueza, Piqué i Lenglet. A Lenglet l’hem canviat per la tarjeta, a Piqué perquè encara té dolor i Mingueza castigat injustament per Koeman.
  4. Hem acabat amb 3 centrals: De Jong, Araujo i Umtiti. El francès, impecable. De Jong sensacional com sempre ha jugat a dos llocs nous. Araujo, per variar, una de freda i una de calenta. El penal i el gol.
  5. Gol de còrner. Al·leluia. Araujo s’ha aguantat molta estona al cel.
  6. A les 22 hores d’un dijous, no és hora per un partit… i menys encara si juguem diumenge.
  7. En la jugada del 1-1 del Getafe estàvem amb 10 per lesió de Mingueza. El gol ha arribat per allà. És preocupant que els dos de dalt no baixessin a cobrir espais sabent que estàvem amb un de menys.
  8. El gol en pròpia porta de Lenglet hem estat de sort… que no xiulés penal per mans, perquè haurien empatat igual i Lenglet hauria vist la segona groga.
  9. El gol en pròpia porta de Sofian Chakla, de les coses divertides que hem vist aquest any al Camp Nou. És la sort dels campions?
  10. Messi, des que es va afaitar la barba, marca dos gols per partit.