2-0 “Griezmann ha entrat massa tard per poder remuntar”

1. Hem controlat el partit, hem tingut el 70% de possessió a camp del campió de Lliga, però hem perdut 2-0 per dos gols idèntics.
  2. El triangle Mingueza-Nico-Araujo, retratats en els dos gols.
  3. Koeman ha tret Nico al descans perquè no ha seguit a Lemar en el dos gols.
  4. Mingueza, que contra el Llevant semblava Cafú, avui ha semblat Douglas.
  5. Coutinho és, de llarg, el jugador amb més talent de l’equip. Quan pugui jugar 90 minuts, s’entendrà bé amb Ansu. Com l’inici de l’any passat abans que es lesionessin i estiguessin fora durant 10 mesos cadascú.
  6. Gavi, internacional absolut amb 17 anys, ha jugat amb la mateixa humilitat. Sorprèn que sent el qui té menys cos de l’equip sigui el que millor va al xoc a les pilotes dividides.
  7. Griezmann ha entrat al minut 70. Ha fet el possible perquè remuntéssim però ja era massa tard.
  8. Luis Suárez no és David Villa. Que marcaríem, ja ho sabíem, però no només no ho ha celebrat, sinó que ha demanat perdó. Ara… semblava molt content.
  9. Ter Stegen, als grans partits, dels xuts que van entre els 3 pals, n’hauria de començar a aturar alguna. Com feia abans, vaja.
  10. I la llàstima és que amb aquestes dues derrotes, sense cap gol a favor, ens quedem sense futbol en quinze dies.