3-1 La triple recepta per la primera remuntada

  1. Sisè partit de la temporada que el Barça comença perdent i l’acaba remuntant. Algun dia, ni que fos per estadística o per amor propi, havia de passar.
  2. Avui s’ha remuntat per futbol, per intensitat i per Ansu.
  3. Després d’un quart d’hora inicial tonto, Ansu ha ressucitat al Barça amb un gol de supercrack. Per cert, de nou a la porteria del gol sud. Encara no ha marcat mai contra la porteria de Diagonal.
  4. Si aquesta setmana havia de renovar, l’home més content del món avui és Jorge Mendes. Podrà negociar encara millor.
  5. El Barça ha jugat a futbol amb molt bons “peloteros”. El mig del camp Busi, De Jong, Gavi comença a jugar de memòria i s’entenen bé. També Coutinho ha entrat molt bé al partit. Hem remuntat per futbol, durant moltíssims minuts. I per intensitat, també. Serà clau mantenir aquest ritme contra el Dynamo, dimecres, a l’hora del “Tot es mou”.
  6. Memphis, que bé que xuta els penals. Que malament que xuta els còrners i les faltes. A finals d’agost tot això ho feia bé. Ara està com el seu joc, embolicat.
  7. Dest d’extrem dret, ho ha fet tan bé i ha obert tant el camp, que s’ha endut l’ovació de la seva vida. De fet, quan l’han subsituit i estava just al costat de lateral amb gol nord, ha decidit fer la volta gran pel gol sud, perquè l’aplaudissin durant més estona, com un torero.
  8. Cillessen, amic per sempre.
  9. Gil Manzano és tan dolent, que fins i tot ens ha xiulat a favor un penal molt justet.
  10. Algú confia ara en l’Athletic Club? Ai, calla, que els han suspès el partit.