0-1 Victòria en la ruleta russa de l’últim minut

1. A Mallorca, Granada i Alabès, el Barça va arribar guanyant per 0-1 i gràcies a l’última jugada del partit. A Mallorca i Vitòria ens va salvar Ter Stegen en l’últim remat. A Granada no va poder aturar el remat de Puertas. A sensacions molt similars, alegries o desesperacions molt diferents segons com surt la ruleta russa.
  2. Per culpa del VAR -que sempre he pensat que anul·laria el gol- no l’he celebrat com es mereixia.
  3. El millor del partit: Frenkie a la zona mixta. Ja era hora que algú digués que “No podemos decir que estamos orgullosos cuando perdemos contra el Madrid”.
  4. El joc d’avui, a la primera part, previsible, lent i sense que cap mobilitat en els dos extrems. Abde i Ferran les volien totes al peu. I no se n’anaven de ningú.
  5. El joc d’avui, a la segona part, igualment previsible i lent però amb una mica més de sentit.
  6. Xavi ha estat clau canviant el sistema al minut 83. Tota la banda esquerra per Alba. Tres minuts després, ha arribat el gol.
  7. M’agraden els entrenadors que, per tancar el partit, fan entrar un altre central, si cal, com avui amb Lenglet per Pedri.
  8. Pedri és, de molt llarg, el millor futbolista d’aquest equip.
  9. 0-1 i gol d’or a Vitòria, contra un equip que és el menys golejador de la Lliga, que portava 9 jornades sense guanyar i un entrenador, Mendilibar, que només havia guanyat un partit de 23 contra el Barça. Vistes les estadístiques, no me’n vaig a Canaletes.
  10. Guadalupe Porras continua demostrant, a cada partit, que és la millor assistent de banda de la Lliga. No s’equivoca en cap decisió.