2-2 El Barça marca al primer i l’últim minut i prou

1. Marcar massa d’hora -al minut 2- té això. Que torna el vell Barça de dosificar, caminar, especular amb el resultat i quan bades, te la foten i ja no saps com reaccionar.
  2. L’Espanyol amb Darder en té prou per gairebé guanyar-nos. Un gol del no-res i una passada perfecte per RDT.
  3. Que Xavi hagi hagut de recórrer a Dembélé, a falta de 20 minuts i perdent per 2-1 és ridícul.
  4. Si el model Barça és centrar pilotes, sempre serà molt millor de cap Luuk de Jong que Ferran que n’ha tingut 3 de molt clares.
  5. Que Piqué (35 anys) s’autoexpulsi per València, com Alves s’autoexpulsés amb l’Atlético (amb 38 anys) és una falta de professionalitat díficil d’entendre.
  6. Treure Gavi i Frenkie i que Ferran i Busi acabessin el partit, costa d’entendre, també.
  7. En el primer gol, Ter Stegen envia una pilota al rival amb el peu i ve l’1-1, just després que Diego López li aturés el 1-2 a Adama. Porters que marquen la diferència.
  8. En el segon gol, Eric se la menja sencera. Amb Araujo, RDT no hauria tingut tan fàcil. Som Araujo i 10 més.
  9. El Barça podrà dir que porta 24 partits sense perdre amb l’Espanyol, i l’Espanyol podrà dir que amb Hernández Hernández continua sense guanyar. La realitat és que al 2022 encara no han pogut guanyar un partit. I avui han estat a punt de tenir la felicitat completa: derrotar al Barça i Piqué expulsat.
  10. Luuk de Jong (després de fitxar 3 davanters al mercat d’hivern) ens manté en zona Champions. Pels pèls.