1-2 Ferran remunta un partit antipàtic

1. Fins avui eren famosos els acudits de Barragán. Avui s’ha fet famosa la zamorana de Barragán. El penal ens ha donat els tres punts al minut 82.
  2. Si no havíem guanyat abans és perquè Edgar Badía n’ha tret una a Frenkie i dues a Ferran que ja eren gol.
  3. Ter Stegen, en canvi, ha aturat la difícil (Pere Milla) i ha estat lent en el gol (de Fidel). Quan els xuts van arran de terra triga massa a arribar a la gespa.
  4. Que el descans anéssim 1-0 i no 0-1 és perquè Frenkie no ha tingut sort de cara a gol. El gol de l’Elche al minut 44 ha estat un gol psicològic. Si no ens el foten, a la segona part hauríem tornat a sortir a espectular, en comptes de remuntar.
  5. L’entrada de Ferran per Gavi, al descans, clau. Ha fet el gol quan jugava d’extrem, però els seus minuts de davanter centre han estat espectaculars.
  6. A la primera part, érem Dembélé i 10 més. Quan Mojica ja no podia dir fava de tant perseguir-lo… Xavi li ha posat Adama per acabar-lo de rebentar.
  7. Al minut 72, el Barça havia comès 7 faltes i portava 4 grogues… Hernández Hernández.
  8. Francisco, entrenador de l’Elche, ens ha fet un gran favor: treure Lucas Boye del camp al minut 65. Gràcies.
  9. De blaugrana fora de casa, com a València, és més fàcil guanyar. A Cornellà vam jugar de groc.
  10. Atlético-Betis, què ens convé més? Un empat. O que es desinfli el Betis i se centri en la final de Copa.