5-0 Guanyar la Lliga contra el Madrid fa més festa

1. Des de la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, 100% de victòries de l’equip femení. Avui no podia ser una excepció.
  2. Guanyar una Lliga, a casa, contra el Madrid, és doblement divertit. Amb maneta inclosa, el triple.
  3. Quan tot s’encalla. Alexia i Alexia. En dos minuts, pim, pam. Un amb l’esquerre, l’altre amb la dreta. Un de rebot i un de genial. És el que té ser la Pilota d’or.
  4. Per cert, amb VAR, al minut 4 ja hauríem anat 1-0. El gol anul·lat a Rolfo és una vergonya. Les futbolistes són tan ràpides que les jutges de banda no poden seguir la línia i sempre van tard. A la segona part, un altre gol mal anul·lat a Marta Torrejón.
  5. En tota la primera part, el Real Madrid no ha comès cap falta. Estrany. Sí que n’ha comès, unes quantes, però no els n’han xiulat cap.
  6. Sense Lieke Martens tot costa més. Aitana és la més màgica de totes.
  7. Aquesta és una lliga perfecta. Queden sis partits per guanyar tots els punts en joc. Mai vist.
  8. Dos títols de 4. Queden la Copa i la Champions. No serà gens fàcil.
  9. Llàstima que no tothom que va retirar l’entrada no hagi anat a l’estadi. No és el primer dia. El Barça hi ha de posar remei.
  10. Algú confia ara que el Barça de Xavi també faci una maneta a l’Osasuna?