2-3 I pitjor ha estat la graderia que la gespa

1. 8 partits de Lliga i de vacances. Això sí, jugarem la Champions de l’any que ve. No era l’objectiu?
  2. L’Eintracht, sense cap córner a favor, ha marcat 3 gols, en podia haver fet més i ha estat molt millor que el Barça durant 90 minuts.
  3. El primer, de penal. El segon, del xut del segle. I quan es tanquen al darrera, costa molt de marcar. Futbol.
  4. Això sí, els 9 minuts de temps afegit, hem marcat 2 gols al Gol Nord. A Trapp, que ja sabia el pa que s’hi dóna.
  5. Pitjor que el partit ha estat la vergonya de 30.000 alemanys repartits per tota la graderia. Es veia a venir.
  6. I a sobre Pedri s’ha lesionat.
  7. Costa d’entendre perquè De Jong va ser suplent a l’anada i a la tornada. Amb ell a les segones parts, s’ha millorat molt.
  8. El VAR… Aquelles mans que eren l’1-2… Això sí, al minut 99 penal a favor.
  9. El Madrid perd a casa 2-3 a Europa i estan eufòrics. Nosaltres passem del 0-3 al 2-3 i quedem fotuts.
  10. Algú confia ara en el Sevilla? (És l’únic equip que encara no ha perdut a casa. Ai.)