2-3 Sant Marc-André i Lucky Luuk ens salven la Pasqua

1. Un altre partit boig a camp del Llevant. Aquest cop ha sortit cara perquè tenim un suplent especialista. Luuk de Jong. I un porter que ens ha salvat a les dues parts.
  2. Gran remuntada però… Ja entenc que vam jugar dijous, ja entenc que havien regat massa, ja entenc que al Llevant els hi anava la vida… Però el Barça només ha jugat amb instint assassí 10 minuts. Per remuntar l’1-0 i per desfer el 2-2.
  3. A la primera part ja era un miracle (de Ter Stegen i Eric) que arribéssim al descans sense perdre.
  4. A la segona és un miracle que amb 3 penals en contra, haguem guanyat. La clau, Ter Stegen aturar el 3-0.
  5. Tots tres penals es podien xiular com a penal però és curiós que la setmana passada el Madrid tingués un hat-trick de penals a favor i aquesta jornada el Barça en tingui tres en contra. Que es relaxin, home, que la Lliga serà seva.
  6. Els tres gols són magnífics, però el regat de Gavi i el gol de Pedri fa una il·lusió especial.
  7. Nico. Ha perdut el ritme de partits. Tendre i lent de pensament.
  8. Han marcat dos suplents (Pedri i Luuk), chapeau per Xavi. Però moure tres peces de la defensa per fer un canvi que no calia, al minut 80 és agosarat i inútil.
  9. El Comandante Morales, si jugués sempre com ho fa contra el Barça i el Madrid, podria ser l’estrella del Manchester United.
  10. Al Madrid de bàsquet l’hem guanyat a la pròrroga. Al Llevant al minut 92. Ja tinc hora per demà per un electrocardiograma.