0-0 Aconseguim no perdre contra el Rayo

  1. Clara millora del Barça. L’any passat, contra el Rayo, 0 punts de 6 possibles. Ara ja hem sumat un punt. Potser a la tornada els aconseguirem marcar un gol.
  2. Barça nou (més o menys) però els pecats de sempre: poca efictivitat, poca pulcritud en la passada, espais entre centrals i Busquets.
  3. Ter Stegen (2 aturades) i Christensen (des de terra) han salvat d’una vergonyeta més gran.
  4. De 22 remats a porta, n’hi hagut de molt clares que no es poden xutar als núvols. Per exemple, Raphinha, que ahir ens van dir que xutava com Rivaldo i driblava com Neymar. De moment, avui, com Malcolm.
  5. No entenc canviar Pedri quan està sent el millor del partit. Tampoc entenc gaire que Frenkie no sigui titular d’una vegada en el lloc de Busquets.
  6. Dimitrevski. Teníem fitxat el porter del Rayo al mercat de gener. No va venir, i ell encara no sap perquè. Si hagués jugat DIego López potser hauria anat diferent.
  7. Kessié… Víctima del canvi de gespa. Esperem que només quedi en una torçada de peu.
  8. Ansu Fati continua, en la quarta temporada, sense haver marcat a la porteria del gol nord. El xut de falta era per Lewandowski.
  9. Les golejades de la gira americana i del Gamper han fet creure que tot seria bufar i fer ampolles. I no ens recordàvem que els rivals de la Lliga són competitius i aquí hi ha àrbitres com Hernández Hernández.
  10. Algú confia ara en l’Almeria? (malament rai quan a la jornada 1 hem de fer-nos aquesta pregunta).