1-4 Anxufatis des del primer minut

1. La valentia ha tingut premi. La de jugar amb 3 centrals, el de fer jugar Balde, el de sortir sense cap dels capitans i el d’acabar amb 4 davanters. Gran partit, magnífica victòria.
  2. Ter Stegen, no ho oblidem, ha salvat el 2-1 en dues ocasions claríssimes. Bàsic.
  3. Els 20 primers minuts de Pedri, un espectacle. Els 20 primers de Frenkie, irreconeixible. Pedri s’ha mantingut en mode estrella. De Jong ha anat millorant i no s’ha enfonsat per l’error de l’1 a 1.
  4. Lewandowski, dos partits, dos gols. Continua al Barça la mitjana de gol per partit. El 0-7 del Bayern demostra que allà no el troben a faltar i aquí ens ha salvat la vida.
  5. Marcar als 46 segons després de no haver pogut marcar en 113 minuts contra el Rayo a casa demostra que el futbol és la hòstia.
  6. La clau: l’entrada d’Ansu i Raphinha al minut 63 per Ferran i Balde. Al minut 68 ja guanyàvem 1-3 amb dues assistències d’Ansu.
  7. Dembélé només ha jugat dos minuts per l’esquerra. Ha marcat el gol dels 3 punts i ha tornat a la dreta.
  8. El gol que Munuera Montero ha anul·lat a la Real, ben anul·lat, en un altre moment l’haurien concedit. buf…
  9. Hem sabut avui tenir la calma i treure-la la pilota a un equip que la juga molt bé. La paciència també ens ha dut a la victòria.
  10. Christensen. Sembla que hagi jugat tota la vida al Barça. Ningú no en parla però està aportant molt i fent millors a Araujo i Eric.