2-0 Jugar com mai, llepar com sempre a Munic

1- Primera part pel Barça. Segona part pel Bayern. Hem jugat millor, però han guanyat ells. En 3 minuts, 2 gols en contra.

2- El pitjor d’avui, el 0-2 de l’Inter. Vol dir que és un grup de 3 equips i que el Viktoria no rascarà res als nostres rivals.

3- Lewandowski aplaudit, Lewandowski estovat. Llàstima. Cinc partits seguits marcant, temíem que passaria això.

4- Posar 4 torres per defensar els còrners… i encaixar de còrner. En un partit que estava per guanyar-lo.

5- Pedri MVP. Però una de les dues ocasions havia d’anar a dins.

6- Avui, millor Sané, que Mané, que Dembélé, que Koundé i que Kessié.

7- De Jong i De Ligt, les dues estrelles d’aquell Ajax, avui suplents al Barça i al Bayern. Que no jugui De Jong, costa d’entendre.

8- El penal a Dembélé, minut 43, amb 0-0, era clar. El VAR mirant cap a l’altra banda.

9- Ja m’ho va semblar a Cádiz i avui ho ratifico. Pot ser que Ter Stegen s’hagi fet el mateix tractament capilar que Alba?

10- Jugant així ens carregarem l’Inter allà i aquí. Esperem-ho.