0-1 a l’1-0. El resultat estava cantat

1- L’1 d’octubre el Barça ha jugat, avui sí, a porta oberta. Però ha jugat lent i malament com si fos a porta tancada.

2- El pitjor partit de la temporada acaba amb rècord d’imbatibilitat fora de casa. Des que Xavi és entrenador, cap derrota fora de casa a la Lliga.

3- A Ter Stegen, l’implant de cabell, l’ha posat en forma. Avui ha batut un rècord de minuts seus amb la porteria a zero. S’ho ha hagut de currar. Si no fos per ell, tururut. La millor aturada de la Lliga passada la va fer a Mallorca al Jaume Costa. Aquest any, al mateix camp, contra el mateix jugador.

4- El gol, per variar, Lewandowski. Avui s’ha buscat la vida per fer-lo. En la desmarcada, en el retall sec i en el xut amb rosca.

5- Quan veus que tantes pilotes dividides van a favor del rival, vol dir que tu no has jugat ni amb la intensitat ni la velocitat mental requerida. Venien del virus FIFA i espera l’Inter. S’ha volgut guanyar amb el mínim esforç i s’ha jugat amb foc.

6- Javier Aguirre, de nou, un bon client del Barça. Quedar-se tancats 90 minuts al darrera tot i el 0-1, un regal pel Barça.

7- Dembélé avui sí que s’ha agafat la baixa per paternitat. Ha jugat però no n’ha arriscat ni una.

8- Raphinha, quan ha entrat, ha regalat dos contracops molt perillosos, precisament per voler arriscar i regatejar.

9- La mascota del Mallorca, un dimoniet, és igual que la que tenia el Kaiserlautern el 1991-92. L’ambient, res a veure.